« prima pagina Autovit.ro
Review-uri auto
1675 review-uri postate
Care sunt pasii pentru a adauga un review nou?

Un review poate fi adaugat atat de catre utilizatorii care au deja un cont creat cat si de catre cei care nu s-au inregistrat pana la momentul adaugarii unui review.
Daca aveti deja un cont creat nu trebuie decat sa accesati butonul „Adauga opinia ta!” si veti putea posta review-ul dumneavoastra.
Daca aveti un cont creat dar nu v-ati logat utilizand datele personale, dupa adaugarea opiniei va veti putea loga introducand datele dumnevoastra in pop-up-ul afisat. Dupa logare, opinia adaugata va fi asociata contului dumnevoastra.
Daca nu aveti un cont creat, veti putea adauga o opinie iar la final veti putea introduce datele cu care doriti sa va creati un cont nou. Opinia dumnevoastra va fi trimisa catre moderare urmand a fi aprobata de catre administratorul site-ului. Ulterior, aceasta va fi asociata contului dumnevoastra.
Deasemenea, autentificarea se poate face utilizand si contul personal de Facebook.

La ce tip de informatii mi se cere permisiunea daca ma autentific prin Facebook?

Autentificarea prin Facebook in cadrul site-ului presupune acceptul dumneavoastra de a oferi acces la ID-ul de user, username si adresa de mail utilizata pentru crearea contului de Facebook.

Care sunt cerintele pentru a scrie un review?

Un review trebuie sa contina intre 100 si 4000 de caractere. Daca aveti un volum mare de informatii este recomandat sa le organizati astfel incat sa se incadreze in aceasta limita de caractere.

Pentru ce marci auto pot adauga review-uri?

Puteti adauga review-uri pentru orice marca, model si tip de autoturism din lista pusa la dispozitie pe site.

Pot sterge review-ul dupa ce a fost postat?

Niciun review nu poate fi sters dupa ce a fost adaugat chiar daca nu a fost inca moderat. Puteti adauga alt review daca ati uitat informatii importante.

De ce nu vad imediat review-ul meu afisat?

Toate review-urile intra intr-o interfata de administrare si sunt aprobate zilnic de un moderator. Dupa primele 3 review-uri adaugate de un utilizator, acestea vor fi aprobate direct.

Cate review-uri pot adauga?

Nu exista o limita impusa in privinta acestui lucru astfel ca, dupa inregistrare / autentificare, utilizatorul poate adauga oricate review-uri doreste.

Ce alte optiuni mai am cand adaug un review?

Odata cu adaugarea review-ului, userul poate acorda si un rating de la 1 la 5 pentru acel model auto tinand cont de indicatorii : performanta, confort, raport calitate/pret, fiabilitate, experienta in service, consum.

Ce reprezinta cele 5 stele in dreptul review-urilor?

Cele 5 stele reprezinta nota acordata modelului auto de catre autorul review-ului. In functie de ratingul acordat fiecarui indicator, modelul poate fi: dezamagitor (1 stea), nesatisfacator (2 stele), acceptabil (3 stele), bun (4 stele) sau foarte bun (5 stele).

Cum imi pot exprima opinia in privinta review-ului altui user?

Dupa inregistrare/autentificare, orice utilizator poate acorda si un ranking celorlalte review-uri scrise de alti utilizatori, folosind butoanele "imi place" sau "nu imi place".

Cum recuperez parola?

Daca ati uitat parola, veti primi datele pe e-mailul dumneavoastra cu care v-ati inregistrat. Vom reseta parola si va trebui sa alegeti alta.

Cum pot sa-mi schimb parola?

Daca doriti sa va schimbati parola este necesar sa va accesati pagina de profil si apoi sa apasati pe link-ul SCHIMBA PAROLA. Astfel veti ajunge intr-o pagina in care trebuie sa introduceti atat vechea parola, cat si pe cea noua. Apasand pe butonul "Reseteaza parola" noua parola va deveni activa.

Ce inseamna « Rating personal »?

Ratingul personal este generat de sistemul imi place/ nu imi place si depinde de parerea celorlalti utilizatori despre review-uri.

Ce reprezinta cele trei tipuri de review-uri?

Cele mai noi review-uri = ultimele review-uri adaugate si aprobate
Cele mai apreciate review-uri = review-uri care au primit cele mai multe puncte de tipul "Imi place"
Cele mai citite review-uri = review-urile care au fost cele mai accesate, indiferent de aprecierea de tipul "Imi place" sau "Nu imi place".

Ce reprezinta cele 5 stele in dreptul modelelor?

Cele 5 stele reprezinta media tuturor notelor acordate modelului auto de catre autorii review-urilor. In functie de ratingul acordat fiecarui indicator, modelul poate fi: dezamagitor (1 stea), nesatisfacator (2 stele), acceptabil (3 stele), bun (4 stele) sau foarte bun (5 stele).


Trimite