« prima pagina Autovit.ro
Review-uri auto
1675 review-uri postate

Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1. Folosirea site-ului opinii.autovit.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. Aukro S.R.L. prin intermediul site-ului opinii.autovit.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

1.2. S.C. Aukro S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. Aukro S.R.L. prin intermediul site-ului autovit.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de Anunturi pentru vanzarea de Vehicule si produse conexe.

 

2. Definitii

2.1. Utilizator
Orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza site-ul opinii.autovit.ro fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul site-ului opinii.autovit.ro; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. Aukro S.R.L. prin intermediul site-ului opinii.autovit.ro.


2.2 Review
Text scris de utilizatorii site-ului opinii.autovit.ro, ilustrand opinia lor proprie despre modelul unui vehicul. Un review contine urmatoarele detalii:

 • Titlu
 • Marca – Model – Tip vehicul
 • Descriere opinie
 • Puncte pro si contra
 • Calificative de la 1 stea la 5 stele pentru fiecare din indicatorii: performanta, confort, raport calitate/ pret, fiabilitate, experienta in service si consum.

Optional, utilizatorul poate completa date suplimentare in cazul in care a condus vehiculul:

 • Test drive / Proprietar
 • Km rulati
 • Consum mediu urban
 • Consum mediu extraurban
 • Tip carburant
 • Anul fabricatiei
 • Capacitate cilindrica
 • Transmisie

2.3. Cele mai noi review-uri - ultimele review-uri adaugate si aprobate

2.4. Cele mai apreciate review-uri - review-uri care au primit cele mai multe puncte de tipul “Imi place”

2.5. Cele mai citite review-uri - review-urile care au fost cele mai accesate, indiferent de aprecierea de tipul “Imi place” sau “Nu imi place”.

2.6. Opinie – varianta in limba romana pentru termenul Review

2.7. Rating (nota)
Nota acordata modelului auto de catre autorul review-ului, prin acordarea de calificative fiecarui indicator al modelului respectiv.

Ratingul afisat in dreptul modelului este media tuturor calificativelor acordate modelului de toti utilizatorii.

2.8. Calificative
Puncte acordate pentru fiecare indicator de performanta a unui vehicul. Calificativele sunt ilustrate prin stelute, de la 1 la 5, semnificand: dezamagitor (1 stea), nesatisfacator (2 stele), acceptabil (3 stele), bun (4 stele) sau foarte bun (5 stele).

2.9. Ranking
Sistem de ordonare a review-urilor de la cele mai populare, la cele mai putin populare. Ranking-ul se realizeaza prin accesarea de catre utilizator a unui din cele doua butoane “Imi place” sau “Nu imi place” disponibile in pagina de Review.

 

3. Aspecte generale

3.1. Crearea contului
Pentru a adauga un review nou pe site-ul opinii.autovit.ro, este necesara inregistrarea unui cont. Acest site ofera posibilitatea de a-si crea un cont, oricarui utilizator. Datele necesare si obligatorii la crearea unui cont sunt: username (nume utilizator), parola si o adresa de e-mail valida. Aceste informatii sunt necesare pentru validarea inscrierii in baza de date opinii.autovit.ro. In cazul in care aveti deja cont, trebuie sa va autentificati.


3.2. Numele contului
- nu este permisa folosirea numelor care contin injurii sau cuvinte vulgare
- nu este permisa folosirea numelor ofensatoare pentru o anumita categorie sociala
- nu este permisa folosirea numelor care contin conotatii sexuale

 

3.3. Logarea prin Facebook
In momentul in care alegeti sa va logati cu ajutorul contului personal de Facebook,  presupune acceptul dumneavoastra de a oferi acces la ID-ul de user, username si adresa de mail utilizata pentru crearea contului de Facebook

 

4. Conditiile pentru scrierea si adaugarea unui nou review

4.1 Postarea unui review este conditionata de o limita minima de 100 caractere.

4.2 Nu sunt permise linkuri sau cod html in textul unui review.

4.3. Nu sunt permise review-uri scrise numai cu majuscule.

 

5.  Conditiile publicarii unui review

5.1. Utilizatorii pot publica review-uri pentru orice marca, model si tip de autoturism care se afla in baza de date opinii.autovit.ro. Niciun review nu poate fi sters odata ce acesta a fost adaugat, chiar daca nu a fost inca moderat.

5.2 Aparitia unui review pe site este conditionata de moderarea acestuia. Odata adaugat un review, acesta va fi inregistrat intr-o interfata de administrare urmand sa fie publicat daca indeplineste conditiile incrise in Termeni si conditii.  In timpul in care un review-ul este in proces de moderare, sau dupa ce a fost postat, el nu poate fi modificat de utilizator.

5.3 Dupa inregistrare/autentificare utilizatorul isi poate  exprima opinia asupra review-urilor publicate de catre ceilalti utilizatori folosind sistemul imi place/ nu imi place. Pentru a putea acorda calificative de tipul imi place / nu imi place, utilizatorul trebuie sa fie logat.
Nu se pot acorda calificative „imi place” / „nu imi place” la un articol propriu.

5.4 Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise iar orice review care va contine un astfel de comportament verbal nu va fi publicat pe acest site.

5.5 Nu sunt permise review-urile care contin jignirea, hartuirea sau insultarea utilizatorilor.

5.6 Review-urile trebuie sa contina informatii relevante, clar exprimate si la obiect despre marca, modelul sau tipul de autoturism respective.

5.7. Echipa autovit.ro isi rezerva dreptul de a refuza de la publicare orice review care incalca regulile de mai sus.

5.8 In cazul refuzarii unui review, acesta nu va fi publicat. Daca review-ul a fost respins sau acceptat de la moderare, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare. Atat review-urile respinse cat si cele aprobate sunt vizibile in sectiunea „Profilul meu”. Review-urile respinse pot fi modificate /corectate si trimise din nou catre moderare.

Autovit.ro nu isi asuma raspunderea si nu garanteaza ca se va primi mail de confirmare pentru toate review-urile este aprobate sau respinse.


6. Modificarile prezentului document

6.1. Autovit.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila a utilizatorului.

6.2. Este responsabilitatea utilizatorului de a se informa cu privire la continutul termenilor si conditiilor.


Trimite